TSS Detekce rušičky

TSS Detekce rušičky

Zajistěte vozový park vaší firmy proti nejčastější metodě krádeží vozidel a kromě výhod TSS monitoringu si užívejte i jistotu, že vaše vozidla zůstanou vaše za jakýchkoliv okolností.

Řešení TSS detekce rušičky je vhodné pro autopůjčovny ale také jakýkoli jiný firemní autopark. Jednotka detekuje rušení GSM nebo TSS signálu, při kterém automaticky aktivuje lokální poplach, zablokuje motor vozidla pomocí imobilizéru a notifikuje autorizované telefonní číslo.

ZÁKLADNÍ VLASTNOSTI ŘEŠENÍ

Online sledování polohy

Polohu vašeho vozidla můžete sledovat v jakékoliv situaci v online rozhraní a také v mobilní aplikaci, díky čemuž můžete ověřit jakýkoliv poplach či hlášení skutečně odkudkoliv.

Aktivní blokování motoru

Při detekování rušičky, neoprávněném otevření kapoty či jiném pokusu o krádež vozidla či jeho částí je vozidlo automaticky zablokováno a systém oznámí autorizované telefonní číslo.

Záložní zdroj

Jednotka Tss disponuje vlastním akumulátorem, který zajistí přenos informací o alarmu a poloze vozidla i po pokusu o odstranění jednotky.

Schválené pojišťovnami

Řešení TSS detekce rušičky je oficiálně schválené jako zabezpečovací a monitorovací zařízení pojišťovnami Allianz, Astra, AXA, ČSOB, Generali, Kooperativa, Union, Wüstenrot.

ZAUJAL VÁS PRODUKT?

Vyplňte formulář a my se Vám ozveme.

    HOTLINE 24 / 7 / 365

    Jsme vám k dispozici 24 hodin denně, 7 dní v týdnu během celého roku.

    MOBILNÍ APLIKACE

    Možnost sledování svého vozidla prostřednictvím aplikace.

    NEJPŘESNĚJŠÍ

    Možnost zjistit aktuální polohu vozidla, jeho stav, rychlost nebo směr jízdy.

    NEUSTÁLÝ VÝVOJ

    Na vývoji pracuje tým softwarových specialistů, kteří zapracovávají požadavky zákazníků při tvorbě nových produktů.